7de Werkconferentie Digivaardig in de zorg

19 nov
Online
13:00 - 16:30
Werkgroep: Alle

Op 19 november 2020 organiseert de coalitie Digivaardig in de zorg haar 7e werkconferentie. Online, van 13.00 tot 16.40 uur. Deelname is gratis.

Minister Tamara van Ark
In het plenaire programma (13.00 tot 14.00 uur) spreekt Tamara van Ark, minister van Medische Zorg en Sport, over digitalisering in de zorg. Ook komen verschillende andere sprekers aan het woord over ethiek en veiligheid in de informatiesamenleving. Het plenaire programma maakt deel uit van het ECP Jaarfestival met als thema de digitale samenleving in stroomversnelling.

Praktische workshops
Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je twee praktische workshops volgen die jou helpen om in jouw zorgorganisatie digitale vaardigheden te verbeteren. Je kiest zelf welke workshops het beste aansluiten bij jouw behoefte. Bekijk hier de workshops van Digivaardig in de zorg.

Je kunt ook kiezen uit de andere workshops van het ECP Jaarfestival.

Lancering zelftest huisartsen
“Hij doet ’t niet” is een zinnetje die in menig huisartsenpraktijk klinkt als het gaat om digitale zorg. Het gaat niet altijd vanzelf. Hoe je medewerkers én patiënten digitaal blijft motiveren, daarover gaat om 16.10 uur de presentatie van huisarts Bart Timmers. Ook lanceert hij de zelftest digitale vaardigheden voor huisartsenpraktijken.

Aanmelden voor het ECP Jaarfestival is helaas niet meer mogelijk.