Agenda

Iedere werkgroep komt zo’n 4 keer per jaar bij elkaar. Daarnaast is er twee keer per jaar een conferentie voor de hele coalitie. Verder vindt u in deze agenda ook events van deelnemers uit de coalitie. Heeft u ook een evenement dat niet mag ontbreken? Laat het ons weten via info@coalitiedigivaardigindezorg.nl

12 mei
Online
15:00 – 17:00
Werkgroep: ICT-ers

ICT'ers en digicoaches: hoe word je een sterk team?

In deze bijeenkomst verkennen we hoe ICT’ers in de zorg en digicoaches elkaar kunnen versterken.

13 mei
Online
10:00 – 12:00
Werkgroep: Projectleiders

Bijeenkomst werkgroep projectleiders digitale vaardigheden

Op 13 mei komt de werkgroep projectleiders van projecten digitale vaardigheden bij zorgorganisaties bij elkaar (door de Corona-maatregelen digitaal).

11 jun
Online
14:00 – 15:30
Werkgroep: Alle

6de Werkconferentie Digivaardig in de zorg

Op 11 juni vindt weer de halfjaarlijkse conferentie plaats waar we met de hele coalitie kennis uitwisselen en nieuwe ontwikkelingen voor het voetlicht brengen.

16 jun
Online (eventueel ook op locatie in Utrecht)
13:00 – 14:30
Werkgroep: Zorgprofessionals / Digicoaches

Deel- en leerbijeenkomst voor digicoaches en I-nurses

Ervaringen delen en leren van elkaar: dat is het doel van de deel- en leerbijeenkomsten voor digicoaches, I-nurses en alle andere mensen in zorgorganisaties die collega’s helpen om digivaardiger te worden.

17 sep
Utrecht, nabij CS
10:00 – 12:00
Werkgroep: Projectleiders

Bijeenkomst werkgroep projectleiders digitale vaardigheden

Op 17 september komt de werkgroep projectleiders van projecten digitale vaardigheden in zorgorganisaties bij elkaar in Utrecht.

Wilt u deelnemen aan de coalitie Digivaardig in de zorg, geeft u zich dan via onderstaand formulier op. U kunt ook contact opnemen met het secretariaat via info@digivaardigindezorg.nl of 070 – 4190309.