Agenda

Iedere werkgroep komt zo’n 4 keer per jaar bij elkaar. Daarnaast is er twee keer per jaar een conferentie voor de hele coalitie. Verder vindt u in deze agenda ook events van deelnemers uit de coalitie. Heeft u ook een evenement dat niet mag ontbreken? Laat het ons weten via info@coalitiedigivaardigindezorg.nl

3 sep
Online via Zoom
10:00 – 11:00
Werkgroep: Managers

Webinar: Talent van medewerkers inzetten voor digitalisering

Wat kunnen i-nurses, digicoaches en innovatie-ambassadeurs betekenen voor de innovatie in zorgorganisaties? Zorgmedewerkers leren het meeste van elkaar, van mensen die hun wereld begrijpen en die makkelijk te benaderen zijn. De inzet van peer-to-peer leren is een heel effectieve manier om in een zorgorganisatie digitale innovatie te versnellen en te vergemakkelijken. Als  zorgorganisatie kun je medewerkers verschillende rollen geven bij het ondersteunen van collega’s bij digitalisering en innovatie. Voorbeelden van rollen zijn: digicoach, I-nurse, Innovatie-ambassadeur, ECD-trainer. Welke rollen zijn er precies en waarin verschillen ze van elkaar? Hoe organiseer je als zorgorganisatie peer-to-peer leren op het gebied van innovatie en digitalisering? Wat is daarvoor nodig? Deze vragen beantwoordt Suzanne Verheijden tijdens dit webinar op donderdag 3 september van 10-11 uur. Het webinar wordt georganiseerd door de coalitie Digivaardig in de zorg en ActiZ. De online bijeenkomst is geschikt voor iedereen die innovatie in zijn organisatie wil aanjagen met de inzet van eigen medewerkers, bijvoorbeeld voor HR-adviseurs, informatiemanagers, innovatiemanagers. Aanmelden kan via deze link.

8 sep
via Zoom
13:00 – 14:30
Werkgroep: Zorgprofessionals / Digicoaches

Deel- en leerbijeenkomst voor digicoaches en I-nurses

Ervaringen delen en leren van elkaar: dat is het doel van de deel- en leerbijeenkomsten voor digicoaches, I-nurses en alle andere mensen in zorgorganisaties die collega’s helpen om digivaardiger te worden.

17 sep
via Zoom
10:00 – 12:00
Werkgroep: Projectleiders

Bijeenkomst werkgroep projectleiders digitale vaardigheden

Op 17 september komt de werkgroep projectleiders van projecten digitale vaardigheden in zorgorganisaties bij elkaar via Zoom.

17 sep
via MS Teams
16:00 – 17:00
Werkgroep: Alle

Brainstorm zelftest medewerkers huisartsenpraktijk

Welke digitale vaardigheden zijn er nodig in de huisartsenpraktijk? We zoeken medewerkers van huisartsenpraktijken die daar met ons op 17 september (16-17 uur, via Teams) over mee willen denken.

Wilt u deelnemen aan de coalitie Digivaardig in de zorg, neem dan contact op met het secretariaat via info@digivaardigindezorg.nl of 070 – 4190309.